Goede opslagruimte zoeken

De vraag naar een goede opslagruimte neemt in de huidige tijd steeds meer toe. Het aantal opslagruimten is daardoor ook flink gestegen. Veelal zie je grote boxes langs de snelweg staan. Vaak zijn dit de bekende partijen waar verschillende formaten te huur zijn. Als je op de snelweg rijdt dan zie je wel eens een bord met “te huur opslagruimte” staan. Voor ieder huishouden of bedrijf is er wel een geschikte opslagruimte te vinden.

Opslagruimte grote steden

In de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht is de vraag naar een goede opslagruimte flink gestegen. Juist in de steden waar het huizenaanbod is gedaald en de vraag ernaast is gestegen is ook de vraag naar geschikte opslagboxen gestegen. Dit komt doordat men veelal kleiner is gaan wonen vanwege de hoge verkoop- en huurprijzen.

De vraag naar opslagruimte is explosief gestegen ten opzichte van 2017. Sindsdien is de vraag hiernaar gestegen met maar liefst 30%. Het vinden van een geschikte opslagruimte is daardoor wel veel makkelijker geworden.

Ophalen of brengen

Vroeger was het heel gebruikelijk om zelf spullen te brengen naar de opslagbox. Je huurde een auto of aanhanger en kon daardoor al wat spullen wegbrengen. Het nadeel hiervan is dat je vaak meerdere keren moet rijden en al mogelijk schade die je oploopt zelf veroorzaakt.

Tegenwoordig kan je ook via een partij al je spullen op laten halen. Vervolgens zorgen ze ervoor dat jouw spullen netjes en veilig worden overgeladen naar de opslagruimte. Het voordeel is dat het jou ontzettend veel tijd scheelt en mensen voor jou je spullen goed wegbrengen. Daarnaast zijn je spullen verzekerd tegen eventuele bezorgschade.

Geschikte ruimte

Wat is voor jou nou de geschikte ruimte? Bekijk goed hoeveel spullen je hebt en wat voor ruimte je daar voor nodig hebt. Het zou zonde zijn als je een te kleine ruimte huurt.