Het gemak van een jaarkalender

Een jaarkalender wordt ontzettend veel gebruikt binnen bedrijven om een goed jaaroverzicht te hebben. Dankzij deze kalender is het mogelijk om in één oogopslag te zien welke dagen in welke weken vallen. Hierdoor wordt het werk van bijvoorbeeld planners net wat makkelijker dan een weekkalender.

Soorten

Een jaarkalender is er in verschillende soorten en maten. Er bestaan jaarkalenders die je kan ophangen waardoor u eenvoudig en snel de benodigde datum en weken kunt vinden. Daarnaast zijn er ook jaarplanners. Dit zijn vaak grote vellen papier die je onder je toetsenbord kunt leggen en hier ook notities op kunt maken. Ideaal als u klanten aan de lijn heeft en ontzettend efficiënt de afgesproken datum kunt vastleggen. Daarnaast kunt u de noodzakelijke afspraken direct noteren zodat u die eventueel op een later tijdstip nog netter kunt uitschrijven.

Er bestaan kalenders in verschillende maten zoals A1- of A2-formaat.

Personalisatie

U kunt kalenders voor verschillen doeleinden gebruiken. Uiteraard als kalender, om data op te zoeken, afspraken te noteren en een gemakkelijk overzicht te hebben. Maar daarnaast kunt u een jaarkalender ook personaliseren voor uw bedrijf. Het plaatsen van een logo op de kalender ziet er al zeer professioneel uit. U kunt ervoor kiezen om deze in kleur of zwart-wit te laten afdrukken.

Relatiegeschenk

Een jaarkalender is uitermate geschikt om als relatiegeschenk aan uw relaties te schenken. Een handigheid is uiteraard wel om uw logo hierop te laten bedrukken of enige reclame-uitingen in voor te laten komen. Als uw relaties uw kalender ophangen in de werkruimtes zal dit voor meer naamsbekendheid zorgen. Daarnaast zal dit tevens zorgen voor een sterkere band of binding met uw relaties en het personeel. Veel bedrijven zijn op zoek naar jaarkalenders aan het eind van het jaar om het nieuwe jaar goed te starten.