Het ontstaan van Blueberry Glasses

Blueberry Glasses is ontstaan nadat een vader opmerkte dat hij en zijn kinderen steeds vaker naar een beeldscherm turen. Het blauwe licht van de beeldschermen kan nadelige gevolgen hebben. Denk aan tranende, rode en droge ogen, hoofdpijn en dubbelzien. Dit zijn allen symptomen waar je last van hebt tijdens je werk of vrije tijdsbesteding. Om je te beschermen tegen dit blauwe licht is Blueberry Glasses ontstaan.

De naam

De naam Blueberry Glasses is ontstaan uit de naam van de vrucht blauwe bes. De blauwe bes is een vrucht dat een goede werking heeft op het gezichtsvermogen en eventuele oogklachten. Door middel van deze brillen is het de bedoeling dat de ogen beschermd worden tegen het blauwe licht van beeldschermen.

Blauw licht brillen

Het merk is bekend geworden door de brillen die het blauwe licht wegfilteren. Deze brillen zijn er in de maten S tot en met XL. De trendy brillen zorgen ervoor dat 100% UV-licht wordt weg gefilterd en 40% schadelijke blauw licht.

Night Drive

De Night Drive brillen van Blueberry Glasses zijn ontstaan om er ook voor te zorgen dat er ’s nachts veilig gereden kan worden. Veel mensen zijn ’s nachts vermoeid en hebben daardoor vermoeide ogen. Kleuren en diepteverschillen worden in het donker minder goed zichtbaar en dit kan ernstige gevolgen hebben. Je zult merken dat je ’s nachts scherper en beter ziet dankzij een Night Drive bril. Wel wordt aangeraden elke twee uur even uit te stappen en een frisse neus te halen.

Zonnebrillen

De zonnebrillen van Blueberry Glasses zijn de nieuwste producten van dit merk. Je kan er nu ook voor kiezen om zo’n trendy model als zonnebril of zonneclip aan te schaffen. Dankzij deze zonnebrillen wordt je niet meer door lichtschitteringen belemmerd. Deze polariserende zonnebrillen zijn een aanrader voor iedereen die gek is op de zon.